Om JobCare

Vores arbejdsområder spænder fra organisationsudvikling og coaching af ledere og medarbejdere til afklaring og udvikling af borgere med komplekse problemstillinger til nedbringelse af sygefravær.

Kontakt JobCare

Vi tager altid udgangspunkt i det hele menneske. Ikke kun fordi det er det eneste værdige, men også fordi, det ofte er her, løsningen ligger.

Solid vækst

JobCare har siden etableringen i 2000 haft en stabil og solid vækst. Væksten bygger på viden og erfaring, som er afgørende for JobCare. Vi ansætter kun specialister – fra socialrådgivere og til psykoterapeuter, coaches og eksperter i virksomhedsudvikling. Hos os går du direkte til eksperten.

Nedbryder muren

JobCare har gennem mange år løst opgaver for både private og offentlige kunder, og vi har et bredt netværk i både det private og det offentlige Danmark – et netværk, der hjælper os med at nedbryde muren mellem de offentlige og private systemer.

Ydmyg tilgang

Gennem årene har vi deltaget i en række forsknings- og udviklingsprojekter for blandt andet Arbejdsmarkedsstyrelsen – med spændende resultater og konklusioner til følge. Vi har en ydmyg og nysgerrig tilgang til alle opgaver. Vi lærer af alt, hvad vi – og andre – gør, og vi bruger vores viden til at skabe resultater, der har effekt.

 

JobCare i danmark
Book socialfaglig vikarservice

 

JYLLAND 22 35 74 00
Jane Winter jane@job-care.dk

Book socialfaglig vikarservice

 

FYN 40 44 77 42
Betty Pedersen betty@job-care.dk

Book socialfaglig vikarservice

 

SJÆLLAND 22 67 02 11
Kirsten Ipsen kirstenipsen@job-care.dk

Facebooklinkedinmail