Om JobCare

Vores arbejdsområder spænder fra organisationsudvikling og coaching af ledere og medarbejdere til afklaring og udvikling af borgere med komplekse problemstillinger til nedbringelse af sygefravær.

Kontakt JobCare

 

JobCare i danmark

Vi tager altid udgangspunkt i det hele menneske. Ikke kun fordi det er det eneste værdige, men også fordi, det ofte er her, løsningen ligger.

Solid vækst

JobCare har siden etableringen i 2000 haft en stabil og solid vækst. Væksten bygger på viden og erfaring, som er afgørende for JobCare. Vi ansætter kun specialister – fra socialrådgivere og til psykoterapeuter, coaches og eksperter i virksomhedsudvikling. Hos os går du direkte til eksperten.

Nedbryder muren

JobCare har gennem mange år løst opgaver for både private og offentlige kunder, og vi har et bredt netværk i både det private og det offentlige Danmark – et netværk, der hjælper os med at nedbryde muren mellem de offentlige og private systemer.

Ydmyg tilgang

Gennem årene har vi deltaget i en række forsknings- og udviklingsprojekter for blandt andet Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) – med spændende resultater og konklusioner til følge. Vi har en ydmyg og nysgerrig tilgang til alle opgaver. Vi lærer af alt, hvad vi – og andre – gør, og vi bruger vores viden til at skabe resultater, der har effekt.

Generationsskifte i JobCare

JobCare A/S gennemfører et glidende generationsskifte d 1.10.2018, idet ledende medarbejder Jane Winther indtræder som partner i virksomheden og tiltræder stillingen som administrerende direktør pr. 1.8.2018.
Læs hele pressemeddelelsen vedr. generationsskiftet her >>

Hvordan det er, at starte på et forløb hos JobCare?

Vi har spurgt vores kursister:

"Undervisningen er tilrettelagt individuelt hver gang - det gør det nemt at starte på holdet"

”Jeg er ikke den eneste, der har det sådan – det er rart, at møde andre i samme situation som mig selv"

"Hos JobCare er jeg ikke et CPR-nummer – her er jeg mig selv..."

"I tager imod os som vi er, og bliver taget hånd om på en personlig og omsorgsfuld måde"

"Det er gået stærkt med, at få fast arbejde"

Book socialfaglig vikarservice

 

JYLLAND & SJÆLLAND 22 35 74 00
Jane Winter jane@job-care.dk

Facebooklinkedinmail