DOKUMENTATION - HVORDAN SIKRER JOBCARE KVALITETEN?

 

dokumentation og kvalitet

Tværfagligt samarbejde

JobCare arbejder tværfagligt, for at sikre en helhedsindsats omkring borgeren.
Derfor har vi forskellige faggrupper ansat:

 • Socialfaglige mentorer
 • Jobkonsulenter
 • Psykoterapeuter
 • Undervisere
 • Ernæringseksperter
 • Fysioterapeuter
 • Kranio Sakral terapeuter
 • Motion og bevægelses pædagoger

 

Dokumentation

Borgeren bliver beskrevet af alle de relevante faggrupper, hvilket giver et større helhedsbillede af borgeren og dennes situation.
Har borgeren kontakt med både socialfaglig mentor, psykoterapeut og ernæringsekspert, vil der derfor være en beskrivelse af borgeren fra alle tre faggrupper.
Dette sikrer, at den endelige beskrivelse af borgeren ikke beror på 2. hånds overleveringer, hvor detaljer kan gå tabt.

Der er altid en overordnet kontaktperson, som har overblik over forløbet og hvilke indsatser der skal til for den enkelte.
Der afholdes tværfaglige møder internt i organisationen, hvor der sparres omkring metoder og effekt, for kontinuerligt at sikre progression.

Når borgeren forlader et afklarings- eller opkvalificerings forløb hos JobCare, sikrer vi at borgeren går herfra med grundig og uddybende beskrivelse af det forløb, som borgeren har været igennem - samt et eller flere forslag til hvad fremtiden skal bringe.

 

 

Progression

JobCare A/S tilbyder jobcentre og private aktører et progressionsværktøj og en it løsning målrettet arbejdet med udsatte borgere langt fra arbejdsmarkedet.
Vi ved, hvad det kræver at starte en forandringsproces og skabe motivation for et arbejdsliv hos borgeren langt fra arbejdsmarkedet.

Dataindsamling
Et forløb begynder med en særlig tilrettelagt afklaringssamtale, hvor deltagerens individuelle arbejdspunkter bliver udledt, og disse omsættes herefter til 3 udfordringsområder:

 • FØLELSESMÆSSIGE UDFORDRINGER
 • MESTRINGS UDFORDRINGER
 • KOMPETENCE UDFORDRINGER

JobCare-medarbejderen indtaster i vores forløb På vej i job resultaterne løbende i JobCares IT-system, og der genereres grafer som vist her:

progress

 

Enkel og effektiv
I udviklingen af systemet har fokus været på, at målingen skal være enkel, relevant og give mening for borgerne.
Målingerne skal kunne foretages hurtigt og effektivt, da det har afgørende betydning at fokus fastholdes på den enkeltes udfordringer og ikke på effektmålingen af indsatsen.

Baggrund for værktøj
Dette progressionsmålingsværktøj og system JobCare-Progress© bygger på en omfattende meta-analyse og en programteori fra specialet: Hvad virker i aktiveringsindsatsen overfor udsatte unge med psykiske lidelser?(Aalborg Universitet 2013). Specialet udledte en række delmål, som har dannet grundlag for JobCares udvikling af et effektivt, målrette og enkelt progressionsværktøj.

Fokus på det vigtigste.
Vi aftaler med den enkelte kommune, hvor ofte borgeren skal beskrives - og hvilke mål, samt evalueringspunkter der er vigtigst at arbejde med.
Dette sikrer, at beskrivelserne bliver brugbare og relevante i forhold til det videre arbejde.

HAR DU YDERLIGERE SPØRGSMÅL?
KONTAKT OS HER:

Book socialfaglig vikarservice

 

JYLLAND 22 35 74 00
Jane Winter jane@job-care.dk

Book socialfaglig vikarservice

 

FYN 40 44 77 42
Betty Pedersen betty@job-care.dk

Book socialfaglig vikarservice

 

SJÆLLAND 22 67 02 11
Kirsten Ipsen kirstenipsen@job-care.dk

Facebooklinkedinmail