Julehjælp – alle fortjener en god jul

Af Astrid Sofie Friis, Marketingkonsulent, JobCare


Julehjælp – en god jul for alle

Julen varer længe, koster mange penge … De fleste kender den gode gamle julesang ’Højt fra træets grønne top’. Og selv om den er skrevet i 1848, er de to sidste linjer i sangen aktuelle som aldrig før. Julen er dyr med alle sine traditioner for juletræ, gaver og lækker mad.

Selv om vi kun skriver oktober, er julen over os, før vi ved af det. Mens det for mange er en glædelig højtid, imødeses den for andre med bekymring – for hvor skal pengene komme fra?

Mange organisationer uddeler julehjælp

Heldigvis uddeler mange organisationer julehjælp til værdigt trængende familier – familier med behov for et økonomisk tilskud, socialt samvær, mad eller en anden form for hjælp til julen. Der kan være mange årsager til, hvorfor det kan være svært at få julen til at hænge sammen; det kan f.eks. være arbejdsløshed, sygdom eller noget helt tredje, men med julehjælp er det muligt at få et tilskud, der gør december lidt sjovere at komme igennem.

Hos JobCare har vi lavet en liste over de steder, det er muligt at ansøge om julehjælp. Klik på de enkelte links for at læse mere om, hvad julehjælpen består af, hvilke kriterier der skal være opfyldt for at kunne blive godkendt til julehjælp, hvordan man søger, og hvornår der er ansøgningsfrist.

Udvalgte steder, hvor der kan ansøges om julehjælp:

Facebooklinkedinmail