Er du Psykoterapeut, Psykolog, Kranio Sacral terapeut eller Body SDS Behandler?

JobCare søger nye samarbejdspartnere til opgaver på Syd- og Vestsjælland.

JobCare Sjælland vækster, og vi har brug for flere nye professionelle samarbejdspartnere, der brænder for sit fag og som synes, at det er spændende og givende, at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet tilbage til en meningsfyldt hverdag og tilbage på arbejdsmarkedet.

JobCare tager udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang til opgaven ud fra de kognitive principper og det er derfor vigtigt, at du kan tænke i helheder og ser muligheder frem for begrænsninger for den enkelte borger. Vi arbejder ud fra rundbordssamtalen og vægter værdier som ordentlighed, ærlighed og kvalitet.

Du er i besiddelse af kørekort, egen bil og villig til at bruge den i jobbet, da dine konsultationer vil bestå af besøg ude hos borgeren eller evt. centralt placeret fra egen klinik.

Du skal kunne fremvise uddannelsesbeviser og ren straffeattest, tale flydende i dansk mundtligt og skriftligt. Kan du andre sprog er det blot en fordel.

Du vil blive ansat som selvstændig leverandør på timebasis.

JobCare har siden etableringen i 2000 haft en stabil og solid vækst. Væksten bygger på viden og erfaring, som er afgørende for JobCare. Vi ansætter kun specialister.


Har du lyst til at være med på holdet?

Fremsend din ansøgning og CV til mail: Frederiksberg@job-Care.dk

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vil du høre mere om mulighederne for, at blive samarbejdspartner er du velkommen til at kontakte Administrerende direktør Jane Winther på tlf.: 22 35 74 00 eller mail jane@job-care.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Facebooklinkedinmail