Glostrup: Mere plads og bedre faciliteter

JobCare Glostrup

Af Birgitte Malling, Marketingansvarlig, JobCare


Mere plads og bedre faciliteter hos JobCare I Glostrup

JobCare Sjælland har samlet sine afdelinger fra hhv. Frederiksberg og Albertslund og flyttet til Glostrup:
"Mere plads til vores aktiviteter og bedre faciliteter for vores borgere."

Intensionen er, at JobCare konsulenterne skal arbejde på adressen i Glostrup sådan, at borgeren bliver trænet i, at komme afsted til en aftale og væk hjemmefra. Men også stadig køre ud til borgere I eget hjem, som har det for dårligt til, at kunne møde ind I Glostrup.

I forbindelse med flytningen vil JobCare Sjælland også skrue op for mulighederne, og dermed udnytte de nye omgivelser til at tilbyde borgerne en bred vifte af aktiviteter mhb. på at løse opgaverne efter tanken om en helhedsorienteret og koordineret parallelindsats.

JobCare Sjælland er i fuld gang med at planlægge og omlægge sine aktiviteter, der bla. også omfatter en række nye tiltag  indenfor beskæftigelsesrettede kurser, workshops og rådgivning fx.:

JobCare undervisning

· Privatøkonomi
· Håndtering og forståelse af angst
· Gymnastik, krop og bevægelse
· Mindfulness
· Smerte- og stresshåndtering
· Sund kost og madlavning
· NADA behandling, indre ro og fokus
· "Walk and talk" ud I det fri

JobCare samtale

Visionen er også løbende, at udvikle internt således at, JobCare medarbejderne bliver klædt fagligt godt på til, at håndtere individuel vejledning, det første møde med og den gode samtale med borgeren. Det kunne fx. være i forbindelse med alkohol og misbrugsproblematikker.

JobCare indsats

De nye lokaler giver god plads til eksterne samarbejdspartnere. Hyggelige stillerum gør det muligt, at vores psykoterapeuter og mentorer kommer og holder samtaler med borgeren her.

Fys-lokalet rummer det rette udstyr, så fysioterapeuten kan give den rette individuelle vejledning / træningsøvelser.

JobCare kontor

I PC-området er der mulighed for, at borgeren kan skrive CV, skrive ansøgninger, søge efter job- og praktikmuligheder mv. når de er hos JobCare.

Og i køkkenet er der plads til, at lave sund mad med borgerne og samtidig træne sociale færdigheder.

Alt i alt vil vi gerne skabe et helhedsorienteret dynamisk og beskæftigelsesrettet hus for ressource-udvikling og hvor vi får borgerens potentiale til at gå op i en højere enhed med erhvervslivets behov, krav og udfordringer.


 

Facebooklinkedinmail